Holly days

Sitter på ett hotell rum i Dultch Minnesota. Det luktar ganska konstigt på rummet eller så är det markus fötter som ligger brevid mig.

Ialla fall Poh har varit skit dålig på blogga så jag för göra det själv.
Vi började våran resa den första Juli. Åkte ned till Martins farm kvällen innan och vi for och handlade tält och andra nödvändighter. Sen kom Martins chef och sa att dom fått motorn till deras JCB lastare som Martin plockade ut för nån månad sen. Så det blev att skruva till kl halv fem på morgonen för att få ihop den.Kl sju lämnade vi Brandon påväg mot Calgary Alberta. Vi spenderade tre dagar i Calgary och gick på stampeden som är världens största Rodeo.
Vi var ju själklart tvugna att köpa cowboy hatt och skjortor så vi skulle se lite ut som äkta ortsbor.Efter stampeden så lämnade vi Calgary och drog oss mot bergen. Första stället vi standa till var vid Banff en bergstad och sen vid Berömda Lake Louise.
Samma dag tog vi oss in till British Columbia (BC) där vi slog läger i två dagar.
Där for vi på forsränning vilket var väldigt adrelalin givande och sjukt skoj.

Naturen Var så hemskt vacker där uppe Men när vi kom till Jasper så började regnet ösa ned och så fortsatte det i tre dagar. Men som pappa alltid säger (det e bara att säga jasså) så försökte vi njuta av semestern så mycke vi kunde.Sen bar det av till Edmonton till en farm där chrlottes kompis bodde. dom var verkligen gästvänliga så det var kul.

På lördagen var vi tvugna att vara  nere i winnipeg för Markus tjej Karin skulle på flyget hem till Sverige. jätte trevlig tjej tråkigt att hon for hem men det var kul att ha med henne.

Igår så komm vi äntligen in i USA så i morgon ska vi ned till Minneapolis några dagar . så vi får se vad som sker härnäst.
Hitills har det varit en spännade resa så det kommer bli intressant.

Ska skriva om resten av resan när jag kommer tillbaka till farmen.
Ha det bra allihopa.

RSS 2.0