Utmaning

Fick en utmaning av Linnea som jag tänkte jag var tvungen göra :p

-Varje "spelare" börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de blivit tagna och att det ska läsa ens egen blogg för mer information.1.
När jag blir stressad, irriterad eller nervös så börjar jag kila mig frenetiskt mellan ögonen. jag bara måste bara göra det. något inom mig säger det och om jag inte kliar mig mellan ögonen så blir jag galen.

2. En del nätter när det är för varmt i rummet prövar jag att sova naken men det slutar alltid med följande.. vaknar där vid tre och upptäker att jag är naken och i oro för att någon skulle upptäka det så klär jag på mig igen och så är en bra natts sömn förstörd.

3. När jag åker genom en stad eller en by brukar jag titta mot dem tomma husen och lägenheterna. där fönstrena är helt svarta utan nå blommor, gardiner eller annat krams. jag föreställer mig hur det skulle vara att bo i just det huset eller lägenheten. hur det skulle vara att bo i den stad in den lägenheten. att leva, laga mat, älska och vara full inom just dem kvadrat metrarna. sen på några sekunder har jag passerat och jag ser bara skog.

4.  Försöker alltid titta upp och inte ner i marken när jag går på stan eller byn. om man tittar ner i marken så missar man så mycket. som en person man inte sett på länge och blir glad av att se eller så möts man av ett leende av någon främande person.

5. När jag var liten var farfar min idol, min hjälte.. men av någon oförklarig anledning så kallade jag honom för Dajs. ingen aning var det kom ifrån men Dajs var vad det hette och om någon annan unge skulle rätta mig så blev jag väldigt upprörd och arg.

6. Ibland undrar jag om jag är för gammal för en del saker. som om jag funderar på att börja plugga så tänker jag att gud jag kanske e för gammal för det. då måste jag kolla upp om andra människor jag känner pluggar och hur gammla dom var när dom började med det. då känns det bättre sen och inte lika dumt. http://enmini.blogg.se/

http://vonwinka.blogspot.com/

http://hannaamandaisaksson.blogg.se/

http://pernillja.blogg.se/

http://emmanh.blogg.se/

http://jagsandra.blogg.se/

RSS 2.0